Algemene Voorwaarden

Als je tekst en/of beeldmateriaal van Nieuwetijds-kindercoach.nl wilt gebruiken, neem dan even contact op. Je mag dit alleen verveelvoudigen, opslaan in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar maken door middel van druk, fotokopie, microfilm, opnamen of op een andere manier na voorafgaande schriftelijke toestemming van Natalie van Zoelen-Hoogeveen/Nieuwetijds-kindercoach.

Administratief

Betaling voor de aangeboden diensten gaat per factuur, welke binnen 7 werkdagen overgemaakt moet zijn. Een betaalverzoek, indien gewenst, is geen probleem. Voor de Verhalen voor gevoelige oortjes, stuur ik voor verzending eerst een betaalverzoek.

Verzending

Voor verzending van de Detoxkuren en meerdere boeken van de Verhalen voor gevoelige oortjes, maak ik gebruik van DHL. Versturen naar een servicepunt bij jou in de buurt is € 4,50, naar je huisadres €5,75. Kan ik iets verzenden via brievenbuspost, hoor je dit vooraf.

Ruilen en retourneren

Boeken kunnen binnen 14 dagen na aankoop, in overleg met mij, op eigen kosten en met opgaaf van reden terug gestuurd worden. Mochten de boeken of een Detoxkuur beschadigd bij je aankomen, neem dan even contact op. Dit gaan we vanzelfsprekend oplossen!

Privacy

Nieuwetijds-kindercoach.nl verstrekt geen gegevens waardoor je privacy in het geding komt. Lees hierover de Privacy Policy

Klachten

Mocht er onverhoopt iets zijn waar je niet tevreden over bent, laat het mij dan even weten via e-mail of het contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Stichting GezondZorg, is de beroepsvereniging waar ik bij aangesloten ben. Mijn licentienummer is 1571

Pin It on Pinterest