Nieuwetijds-kindercoach.nl

Advies en therapie

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Copyright

Als je tekst en/of beeldmateriaal van Nieuwetijds-kindercoach.nl wilt gebruiken, neem dan even contact op, want je mag dit alleen verveelvoudigen, opslaan in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar maken door middel van druk, fotokopie, microfilm, opnamen of op een andere manier na voorafgaande schriftelijke toestemming van Natalie van Zoelen.

Bestelling

Als de betaling van je bestelling ontvangen is, wordt je bestelling definitief verwerkt. Als je bestelling niet binnen veertien dagen is betaald, wordt de bestelling geannuleerd.

Verzending

Voor de verzending van pakketten vragen wij €6,95 binnen Nederland.

Ruilen en retourneren

Het is helaas niet mogelijk om de bestelde artikelen te ruilen of te retourneren.Mocht de bestelling beschadigd bij je aankomen, neem dan even contact op, dan gaan we het oplossen!

Privacy

Nieuwetijds-kindercoach.nl verstrekt geen gegevens waardoor je privacy in het geding komt. Lees hierover de Privacy Policy

Klachten

Mocht er onverhoopt iets zijn waar je niet tevreden over bent, laat het ons dan even weten via het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

INPP Therapeut

inpp_trans_210.png

Bekijk mijn werkwijzen en tarieven.

Plan een consult

Consult

Ik bied diverse type consulten, zowel vanaf afstand als face-to-face. Bekijk mijn werkwijzen en tarieven.

Plan een consult

Waarderingen


Waarderingen