Nieuwetijds-kindercoach.nl

Advies en therapie

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Het energieveld wat zich bevindt om al wat leeft, noemen we ook wel een aura. Het menselijk energieveld bestaat uit verschillende aura-lagen, en chakra's die de aura-lagen met het lichaam verbinden. Een gezonde aura is 'je eigen ruimte'.

Veranderingen in de aura

Maar bij hooggevoelige kinderen is de aura vaak niet goed afgesloten. Dat kan bijvoorbeeld zijn door dunne plekken of gaten in de aura, doordat een chakra te ver open staat, doordat de aura te ruim is of de buitenrand van de aura te wazig is, en ´drukke´ kinderen hebben vaak een aura die niet tot aan de grond komt.

Gevolgen van deze auraveranderingen

In zulke gevallen krijgt het kind te veel prikkels binnen, die het niet kan kwijtraken. Daardoor verandert het gedrag van het kind. Meestal uit zich dit in concentratieproblemen, drukte en woede-uitbarstingen, emotionele pieken en dalen. Soms zelfs in zo ernstige mate dat het kind een diagnose krijgt zoals PDD-nos of ADHD. Andere kinderen sluiten zich af om zich te beschermen tegen al die prikkels, en worden dan onbereikbaar. Weer anderen voelen het energieveld van een ander en nemen dat helemaal over, die zijn niet meer ´zichzelf´ maar worden een spiegelbeeld van degene waar ze bij zijn, bijvoorbeeld het kind waar ze mee spelen. Dat betekent ook dat een kind boosheid of angst kan voelen die in feite van iemand anders.
 
Hooggevoelige kinderen voelen storende invloeden in hun aura, hun energieveld is te open waardoor zij veel te veel prikkels binnen krijgen. Maar deze kinderen kunnen leren hun energieveld te beschermen of af te sluiten voor die storende invloeden. De aura is een afspiegeling van hun emotionele en mentale staat op dat moment, dus zijzelf zijn de enige die daar iets aan kunnen veranderen. Ook kinderen met PDD-NOS of aan autisme verwante stoornissen blijken vaak erg open te staan in bepaalde chakra's, en juist deze kinderen kunnen heel goed leren hun energieveld zelf positief te beïnvloeden. Kinderen met hooggevoeligheid voelen heel veel in/met hun energieveld. Voorbeelden zijn de emoties van anderen, straling van elektrische apparaten, aardstraling, enz. Als een volwassene boos is, dan voelen zij die boosheid in hun eigen lichaam.
 

 

0
0
0
s2smodern

Kragt Training

Kragt-logo.png

Consult

Ik bied diverse type consulten, zowel vanaf afstand als face-to-face. Bekijk mijn werkwijzen en tarieven.

Plan een consult