Nieuwetijds-kindercoach.nl

Advies en therapie

Er kan gekozen worden voor preventie, de homeopathische profylaxe (HP) ten tijde van een epidemie of wanneer er bijvoorbeeld in de omgeving van een pasgeborene kinkhoest voorkomt. Het is ook mogelijk om voor alle ziekten, waartegen volgens het Rijksvaccinatieprogramma wordt gevaccineerd, een HP programma volgens een soortgelijk schema te volgen.

Homeopathische profylaxe

Deze vorm van preventie bestaat uit het geven van homeopathische verdunningen van bepaalde stoffen, hoewel niet hetzelfde, worden ook wel homeopathische vaccinaties genoemd. 
 
In Australië heeft homeopathisch arts Dr. Isaac Golden zich vanaf 1985 gespecialiseerd in het geven van homeopathische geneesmiddelen ter preventie van potentieel gevaarlijk (kinder)ziekten. In diverse boeken en publicaties rapporteert hij over zijn onderzoek en het onderzoek van anderen, dat aantoont dat homeopathische profylaxe, dus het geven van homeopathische geneesmiddelen, een net zo hoge effectiviteit heeft als een vaccin. In 2004 promoveerde hij aan de Medische faculteit van de Swinburne University in Melbourne op zijn onderzoek naar homeopathische profylaxe.  Als je wil voorkomen dat je kind de bof, mazelen, kinkhoest of een andere infectieziekte krijgt en je kiest ervoor je kind niet te laten vaccineren, dan is dit een methode die aantoonbaar net zo’n goede bescherming geeft als vaccinatie en gegarandeerd zonder de schadelijke gevolgen van de vaccins.

CEASE therapie

Heb je je kind wel laten vaccineren, maar wil je de vaccinatie laten ontstoren om bestaande lichamelijke klachten door vaccinaties te neutraliseren, dan is CEASE therapie een heel goede manier hiervoor.

Cease Therapie is een bijzonder onderdeel van de klassieke homeopathie. Het is een uiterst succesvolle en effectieve methode om kinderen, maar ook volwassenen met autisme, AD(H)D of een aanverwante stoornis met homeopathie te behandelen.

Uitgangspunt is dat autisme en aanverwante stoornissen ontstaan door een stapeling van allerlei factoren, waaronder toxische stoffen en reguliere medicaties, vaccins, doorgemaakte ziektes, zowel van het kind zelf, of van (één ) van de ouder(s) voor of tijdens de zwangerschap. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van een heel specifieke vorm van homeopathie, de zogenaamde isopathie. Dat betekent dat allerlei stoffen die er toe kunnen hebben bijgedragen dat een kind autistisch is geworden, stap voor stap worden ontstoord. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de enkelvoudige klassieke homeopathie en Inspiring Homeopathy. Ook voedingssupplementen maken onderdeel uit van de behandeling.

Grondlegger van deze bijzondere therapie is dr. Tinus Smits.

Deel dit artikel op:

Kragt Training

Kragt-logo.png

Consult

Ik bied diverse type consulten, zowel vanaf afstand als face-to-face. Bekijk mijn werkwijzen en tarieven.

Plan een consult