Neutraliseren van verstorende stoffen

Wanneer je merkt dat je na bepaalde medicatie of vaccinaties niet meer lekker in je vel zit, of dat je kind gedragsproblemen of (motorische) ontwikkelingsproblemen heeft, dan kan het zijn dat het lichaam uit balans is geraakt door deze stoffen. Deze (verstorende) stoffen kunnen geneutraliseerd worden, in de volksmond ook wel “ontstoren” of ontgiften genoemd.

Wat is neutraliseren of ontgiften?

Alles wat leeft, of wat gemaakt is, heeft een eigen specifieke trillingsfrequentie. Van deze trillingsfrequentie maken we gebruik bij het neutraliseren. Gezonde organen en weefsels hebben een specifiek energetisch veld. Een afwijking in het energetisch veld is een indicatie voor een verminderd functioneren of een ziekte. Ziekteverwekkers hebben ook een specifiek meetbaar energetisch veld. Door de juiste frequentie patronen toe te voegen, kan het energetische veld bijgestuurd worden. Ook kunnen frequenties toegevoegd worden om organen of systemen van het lichaam te versterken of te ondersteunen. De korrels die wordt ingezet, bevatten dus bio-energetische informatie. Specifiek gericht op de ziekteveroorzaker als die gevonden is. 

Hoe gaat het neutraliseren van (verstorende) stoffen in zijn werk?

Allereerst test ik met behulp van de biotensor of en in welke mate het lichaam belast is. Dit is een energetische manier van testen. Ik heb hiervoor een klein beetje ochtendurine nodig, welke je me per post kunt toesturen. Door deze manier van testen, kan ik op afstand werken en kan ik je, waar je dan ook woont, begeleiden. Afhankelijk van deze belasting, maak ik in overleg met jou, een detoxkuur op maat en krijg je ondersteunende drainagemiddelen mee om deze chemische stoffen via de huid, darmen, nieren en lichaamscellen uit het lichaam af te voeren.

Ook voeding of vitaminen en/of mineralentekorten spelen hierin een grote rol. Met name bij hooggevoelige kinderen en hooggevoelige volwassenen zie ik dit terug, omdat hun zenuwstelsel anders of gevoeliger reageert.

Een detoxkuur duurt gemiddeld 6 weken, dit is afhankelijk van de reacties tijdens de kuur en het aantal buisjes. Is de kuur afgerond, dan test ik opnieuw via toegestuurde urine , of alle chemische belasting volledig geneutraliseerd is.

De kuur zelf bestaat uit buisjes met lactosevrije korrels en drainage-druppels. Reacties tijdens een kuur kunnen variëren van vaker plassen, meer zweten, slechter slapen, tot verergeringen in bestaand gedrag.
Vanzelfsprekend begeleid ik je tijdens een kuur en ben ik goed bereikbaar voor vragen. We hebben regelmatig contact.

Verschillende trillingfrequenties

Synthetische oxytocine heeft een andere trillingsfrequentie dan bijvoorbeeld vaccinaties. Ook heeft het ene vaccin een andere trillingsfrequentie dan de andere. Dit maakt dat het aantal buisjes met korrels kan verschillen. Doormiddel van resonantie kan een specifieke stof in verloop van tijd mee gaat trillen op een andere trillingsfrequentie. De stoffen in de lagere trillingsfrequentie gaan dan “stuk”.

Door het juiste trillingsniveau te bepalen van de chemische belasting kunnen we daar tegenover een hogere trilling zetten.  Wanneer we dat doen worden de “schadelijke” stoffen geneutraliseerd. Deze specifieke (bio)trillingsfrequenties kunnen zo in het lichaam hun werk doen en de betreffende (verstorende) stof te neutraliseren.

Met een radionica apparaat kunnen de draagkorrels, oplopend in trillingsfrequentie, zo gemaakt worden dat ze stap voor stap de ontgifting voltooien. De afvalstoffen die vrijkomen tijdens dit proces, worden door het drainagemiddel afgevoerd uit de organen en lichaamscellen.

Welke (verstorende) stoffen kan je via mij neutraliseren?

Ik kan je helpen bij het neutraliseren van:

 • Synthetische oxytocine (toegediend via infuus, beenprik of neusspray om de toeschietreflex bij borstvoeding te stimuleren)
 • Weeënremmers
 • Echo’s die gemaakt zijn tijdens de zwangerschap
 • Reis- en kindervaccinaties (ook HPV)
 • Antibiotica
 • Pijnstilling gebruikt bij de bevalling (Pethidine/Remifentanil)
 • Cytotec/Prostin (gebruikt om miskramen op te wekken of de baarmoedermond te laten rijpen om de bevalling in te leiden)
 • Ruggenprik
 • Anticonceptie
 • Medicatie gebruikt bij IVF behandelingen
 • Methylfenidaat(Ritalin/Concerta)
 • Synthetische vitamine K(druppels of injectie)

Het is niet mogelijk om tijdens zwangerschap of borstvoeding, een detoxkuur te doen.

Preventieve kuur

Een preventieve kuur heeft als doel, het voorkomen van ziekte. Het voordeel van een preventieve kuur, is dat het verloop van de ziekte milder zal zijn, minder klachten zal geven en bovendien zul je sneller herstellen.

Ben je drager GBS, wil je je kind op een alternatieve manier vaccineren tegen kinderziekten, ga je naar het buitenland en wil je liever geen reisvaccinaties of moet je voor je werk worden gevaccineerd tegen hepatitis B? Dan kan dit ook via de preventieve kuur. Deze UMF kuur werkt iets anders dan een kuur om te neutraliseren, maar is een goed alternatief om een chemische belasting te voorkomen.

Mogelijke vervolgstap

Na het neutraliseren op Synthetische oxytocine en vaccinaties, is het verstandig om de primaire reflexen te laten testen. Met name bij kinderen, omdat de genoemde (verstorende) stoffen een gezonde ontwikkeling in de weg staan. De primaire reflexen kunnen hierdoor niet verdwijnen in eerste levensjaar, zoals van nature gebeurt.

Foto Natalie

Ben je geïnteresseerd in dit onderwerp en heb je nog vragen, of ben je nieuwsgierig wat ik hierin voor jullie/jouw kind kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Waarderingen van blije ouders

Hieronder staan enkele mooie reviews die ik heb ontvangen van blije ouders die ik heb geholpen met de vragen/uitdagingen die ze hadden m.b.t. hun kind(eren).

Pin It on Pinterest