Nieuwetijds-kindercoach.nl

Advies en therapie

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Voor het optimaal kunnen functioneren van je lichaam, is het belangrijk dat alle chemische stoffen in je lijf, continu in een goede balans met elkaar zijn. Je lichaam zelf maakt ook chemische stoffen aan, denk maar aan hormonen en enzymen.  Deze balans kan verstoord worden, doordat je door de mens gemaakte synthetische stoffen binnenkrijgt. Een chemische belasting kan veel gevolgen hebben, voor zowel kinderen als volwassenen en kunnen een gezonde ontwikkeling in de weg staan. 

Wat is neutraliseren of ontgiften?

Alles wat leeft, of wat gemaakt is, heeft een eigen specifieke trillingsfrequentie. Van deze trillingsfrequentie maken we gebruik bij het neutraliseren.  Door middel van resonantie kan een specifieke stof in verloop van tijd mee gaat trillen op een andere trillingsfrequentie. De stoffen in de lagere trillingsfrequentie gaan dan “stuk”. Door het juiste trillingsniveau te bepalen van de chemische belasting kunnen we daar tegenover een hogere trilling zetten. Wanneer we dat doen worden de schadelijke stoffen geneutraliseerd. Deze specifieke (bio)trillingsfrequenties kunnen zo in het lichaam hun werk doen en de betreffende (verstorende) stof te neutraliseren. We noemen dit detoxificatie of ontgifting. 

Hoe gaat het neutraliseren in zijn werk?

Allereerst test ik met behulp van de biotensor in welke mate het lichaam belast is. Ik heb hiervoor een klein beetje ochtendurine nodig. Door deze manier van testen, kan ik op afstand werken en kan ik je, waar je dan ook woont, begeleiden. Afhankelijk van deze belasting, maak ik een detoxkuur op maat en krijg je ondersteunende middelen mee om deze chemische stoffen via de huid, darmen, nieren uit het lichaam af te voeren. Bedenk daarbij wel dat de schade door direct ingebrachte stoffen (bijv. vaccinaties), anders is dan indirect ingebrachte stoffen (bijv. oxytocine) en dus een iets andere aanpak vereisen. Een detoxkuur duurt gemiddeld 4-6 weken per onderdeel waarop geneutraliseerd wordt. Is de kuur afgerond, dan test ik of alle chemische belasting volledig geneutraliseerd is.

Ik kan je helpen bij het neutraliseren van synthetische oxytocine(weeopwekkers), echo’s die gemaakt zijn tijdens de zwangerschap,(reis)vaccinaties, antibiotica, pijnstilling gebruikt bij de bevalling, cytotec(gebruikt om miskramen op te wekken), ruggenprik bij keizersnede. We houden regelmatig contact tijdens de detoxkuur.

Tijdens de zwangerschap en lactatieperiode is het niet mogelijk om jou en je kind te neutraliseren van een opgelopen chemische belasting. 

 

INPP Therapeut

inpp_trans_210.png

Bekijk mijn werkwijzen en tarieven.

Plan een consult

Consult

Ik bied diverse type consulten, zowel vanaf afstand als face-to-face. Bekijk mijn werkwijzen en tarieven.

Plan een consult

Waarderingen


Waarderingen