Werkwijze en tarieven

Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen, omdat je gebruik wilt maken van de diensten die ik aanbied zoals het neutraliseren op verstorende stoffen, reflexintegratie en coaching.

Kennismaking

Voordat we beginnen, is het natuurlijk belangrijk dat we samen de hulpvraag vaststellen, dat we kijken waar je tegenaan loopt of welke uitdagingen je kind ondervindt. Dit kunnen we telefonisch doen, via e-mail maar misschien vind je het prettiger om dit in een persoonlijk gesprek te doen bij je thuis of via Microsoft Teams. Wanneer we de hulpvraag helder hebben, bespreken we wat ik voor jou en/of je kind kan betekenen. Maar ook wat de juiste stappen zijn om te starten.

OmschrijvingKosten
Kennismakingsgesprek bij je thuis, via Microsoft Teams meeting of telefonisch€ 0,00
Observatie op school, bijwonen MDO€ 60,00

Kuur

Een traject om het lichaam te ontdoen van een verstorende chemische belasting door medicatie gebruikt voor of tijdens zwangerschap, bevalling of vaccinaties, duurt ongeveer 6 weken. We hebben regelmatig contact en ik ben goed bereikbaar tijdens een kuur om je vragen te beantwoorden. Dit contact verloopt dan via Signal of Teams. Telefonisch kan natuurlijk ook.

OmschrijvingKosten
Kort opmeetconsult met behulp van biotensor€ 45,00
Uitgebreid opmeetconsult met behulp van biotensor€ 65,00
Detoxkuur met drainagemiddel voor kinderen , inclusief testen, begeleiding en verzending binnen Nederland. € 180,00
Detoxkuur met drainagemiddel voor volwassenen, inclusief testen, begeleiding en verzending binnen Nederland. € 200,00
Detoxkuur naar het buitenland, inclusief testen, begeleiding (Ex verzendkosten buitenland)€ 195,00

Per 1 maart 2022 zijn de prijzen voor de kuren omhoog gegaan. Dit vanwege de duurdere grondstoffen, productie en transportkosten.

Reflexintegratie

Het oefenprogramma INPP duurt 12-18 maanden. Dit lijkt misschien lang, maar we volgen zo de natuurlijke ontwikkeling van een kind vanaf de buik. Voor de screening en het bewaken van de gemaakte vorderingen kom ik aan huis. Ook is het mogelijk om je kind te observeren in de klas of een gesprek met de leerkracht te hebben of bij een MDO aanwezig te zijn.

OmschrijvingKosten
Screening: Uitgebreid diagnostisch onderzoek INPP 2-3 uur aan huis€ 150,00
Screening verslag voor school of andere disciplines€ 50,00
Opstarten INPP programma en aanleren eerste oefening (Indien je wenst te starten na ontvangst verslag) € 50,00
Reflexherhalingsonderzoek om de 8 weken aan huis€ 75,00

De factuur ontvang je via de mail, welke binnen 7 werkdagen overgemaakt dient te worden. Een betaalverzoek sturen is ook geen probleem.

Beroepsvereniging en zorgverzekeraars

Ik ben aangesloten bij Stichting GezondZorg (Licentienummer 1571) als beroepsvereniging. GezondZorg heeft geen contracten afgesloten met aanvullende zorgverzekeraars, omdat er steeds minder vergoed wordt en er steeds meer eisen aan een therapeut gesteld worden, wat niets met de kwaliteit van de therapeut te maken heeft. Consulten worden dan ook niet vergoed. Ik heb conform de eisen mijn Medische basiskennis op HBO niveau. Er zijn gemeenten de op basis van een diagnose bij een kind, wel betalen vanuit een PGB. Dit is per gemeente anders.

Gemaakte afspraken dienen 48 uur van te voren geannuleerd, of verplaatst te worden in overleg met mij.

Voor dringend medische zaken altijd een arts raadplegen. Ik ben geen vervanging van een arts.

Waarderingen van blije ouders

Hieronder staan enkele mooie reviews die ik heb ontvangen van blije ouders die ik heb geholpen met de vragen/uitdagingen die ze hadden m.b.t. hun kind(eren).

Pin It on Pinterest