Nieuwetijds-kindercoach.nl

Advies en therapie

Na een kennismakingsgesprek, plannen we een intakegesprek bij je thuis of via Skype om te kijken of ik iets voor je kind kan betekenen. Tijdens dit gesprek bekijken tegen welke dingen je aanloopt met je kind. En misschien heeft je kind ook wel dingen die hij/zij als een probleem ervaart. Fysieke problemen kunnen natuurlijk ook besproken worden. Aan de hand van dit gesprek verzamel ik achtergrondinformatie over de situatie. Zo wordt dan helder wat de hulpvraag is. Een vragenformulier voor de intake zou ik ook eerst naar je kunnen mailen als je dit liever hebt. Je kan er dan op je gemak over nadenken en weet je zeker dat je niets vergeet tijdens ons intakegesprek.

Begeleidingstraject

Naar aanleiding van de intake bespreken we hoe het begeleidingstraject eruit zou kunnen zien. Het zou ook kunnen zijn dat alleen doelgerichte begeleiding als een therapeutisch consult of de Ik leer anders leermethode volstaat. Een kindercoach is geen kindertherapeut of psycholoog. Indien nodig zal ik je kind doorverwijzen naar een psycholoog, arts of andere therapeut.

Ik werk holistisch, dat wil zeggen dat ik naar het totaalbeeld kijk. Binnen de holistische visie wordt de mens gezien als een eenheid van lichaam en geest. Deze eenheid kent fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele kenmerken die continue met elkaar in wisselwerking zijn. Al deze kenmerken kunnen zich in het lichaam manifesteren. Binnen de holistische visie wordt een klacht, symptoom of ziekte gezien als een door het lichaam gegeven signaal van een verstoorde harmonie.

Afspraken

De begeleiding is oplossings- en toekomstgericht, hierdoor zijn afhankelijk van de hulpvraag gemiddeld 5 afspraken nodig. Bij alleen natuurgeneeskundige therapie hangt het van je kind zelf af hoelang het lijfje nodig heeft om het zelfherstellend vermogen te heractiveren en je kind weer goed in zijn/haar vel te laten zitten. Voor de  "Ik leer anders" begeleiding geldt voor het leggen van de basis minimaal 4 sessies(een maand) van een uur. Daarna is de begeleiding afhankelijk van hoeveel tijd je zelf met je kind kunt oefenen. Lukt dit niet, bijvoorbeeld met een druk gezin kan ik de hele verdere begeleiding doen of in de vorm van bijles.

Tarieven

Onderdeel Kosten
Kennismakingsgesprek bij je thuis of telefonisch gratis
Intakegesprek €60
Therapeutisch consult
(consult voor alleen fysieke problemen bij je kind)
€60
Persoonlijk coaching-consult thuis €60
Telefonisch coaching-consult €60
Coaching consult via Skype €60
Neutralisatie therapie(een uur) €80
E-coaching/onlinecoaching €50
Observatie op school of overleg met de leerkracht €60
Ik leer anders begeleiding €60
Volledig opmeetconsult m.b.v. biotensor €60
Uittesten m.b.v. biotensor welke Nieuwetijdstinctuur, bloesemremedie, auraspray of voedingssupplement het meest geschikt is. Aanvraag via mail €15

De tarieven zijn per uur inclusief 21% BTW. Voor therapeutische -en coaching consulten krijg je een factuur via de mail welke binnen 7 dagen voldaan moet worden. .

Ik heb (nog) geen eigen praktijkruimte, waardoor de tarieven laag kunnen blijven. Ik kan wel op afspraak bij je thuis of op een andere locatie komen. Dit kan in regio Amersfoort of in overleg op locatie elders met meerdere kinderen. Voor consulten thuis geldt een minimum van 1 uur en een kilometervergoeding van € 0,19 per km. Ook werk ik met e-coaching/online coach. Dit is voor veel (hooggevoelige) ouders met hooggevoelige kinderen een ideale manier, je hoeft niet te reizen, je hebt geen afleiding, geen prikkels, kortom er blijft veel meer tijd en aandacht over om de uitdagingen waar jullie tegenaan lopen te bespreken.

KvK nummer 68795041
BTW Nummer NL136632105B01
NL05TRIO0338614435

Ik sluit me aan bij Stichting GezondZorg als beroepsvereniging. GezondZorg heeft geen contracten afgesloten met aanvullende zorgverzekeraars, omdat er steeds minder vergoed wordt en er steeds meer eisen aan een therapeut gesteld worden wat niets met de kwaliteit van de therapeut te maken heeft. Consulten worden dan ook niet vergoed. Ik heb wel conform de eisen mijn Medische basiskennis op HBO niveau.

Wanneer je een afspraak niet kunt nakomen, moet deze minimaal 24 uur van te voren afgezegd worden, anders moet ik het consult in rekening brengen.

Voor dringend medische zaken altijd een arts raadplegen. Ik ben geen vervanging van een arts.

 

Contactformulier

 

Naam:*
E-mail:*
Onderwerp:*
Bericht:*

 

Deel dit artikel op:

Consult

Ik bied diverse type consulten, zowel vanaf afstand als face-to-face. Bekijk mijn werkwijzen en tarieven.

Plan een consult